Kennismaken

Over Nita

Kennismaken

Zwanger zijn, bevallen en de eerste tijd met de baby zijn life events waarin je veel vragen, zorgen of twijfels kunt hebben. Het kan zijn dat je bij jouw verloskundigenpraktijk of ziekenhuis niet altijd tijd en ruimte ervaart voor een uitgebreid gesprek. Het kan ook zijn dat jij je niet verbonden voelt met de verloskundige doordat je steeds een ander ziet. Bij Nita is er tijd en aandacht voor jouw situatie. Niks is gek, alles is bespreekbaar.

freestocks-ux53SGpRAHU-unsplash

Nita combineert haar kennis en ervaring als verloskundige met jouw kennis over jezelf en zo helpt ze je zoeken naar antwoorden, oplossingen, inzichten of dealen met wat is. Een professional die er echt alleen voor jou is.

Het uitgangspunt van de coaching zal altijd jouw vraag/situatie zijn. Als meditatie of een bodyscan van toegevoegde waarde kan zijn zet Nita dit in waarbij de zwangerschap (baby) onderdeel is van de oefening. Deze oefeningen zijn behulpzaam bij je algehele- en lichaamsbewustzijn. Het is ondersteunend in het vinden van balans tussen hoofd en gevoel.

Tijdens de intake maken we kennis, wordt de situatie/vraag helder gemaakt en ervaar je of je een "klik" hebt met Nita. Na de intake besluit je of je verder wilt met Nita. De "klik" is een essentiële voorwaarde voor een geslaagd coachingstraject.

Het is fijn als je partner (deels) bij t coachingstraject aanwezig is. Hij/zij is tenslotte een belangrijk onderdeel tijdens de zwangerschap, bevalling en jullie gezin.

Afhankelijk van de vraag is het mogelijk dat Nita meer (medische) informatie nodig heeft om optimaal te begeleiden. Zij vraagt altijd jouw toestemming om deze informatie op te vragen bij jouw verloskundigenpraktijk/ziekenhuis.