Coaching

Coaching

Coaching

Geeft jouw verloskundigenpraktijk prima zorg, maar mis je de 1-op-1 zorg en net dat beetje extra tijd voor een echt gesprek en het gevoel dat er ruimte is om je zorgen en twijfels te uiten zonder dat de volgende client alweer in de wachtkamer zit?
Laat Nita dat het leukste van haar vak vinden en hiervan haar "core" business hebben gemaakt.
Je bent van harte welkom!

Coaching is maatwerk. Geen traject is hetzelfde, geen behoefte is hetzelfde maar... alles is prima.

Nita's coaching is er op gericht om jou te ondersteunen in het traject van het life changing event wat er aan zit te komen; de geboorte van jullie kindje.
Nita's verloskundige kennis, kunde en (levens)ervaring staan tot jullie beschikking tijdens het coachingstraject. Niks moet, er kan veel.

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

Dit varieert van één los consult tot tien consulten (compleet coachingstraject). Het volledige pakket kun je zelf samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld de zwangerschapscursus "Gewoon Bevallen" en/of de cursus "Baby Lezen" volgen, en/of een voetmassage, draagconsult en/of babyconsult inplannen. Of 10 losse consulten waarin je bespreekt wat op dat moment voor jou van belang is. Kortom: je bent vrij om de coaching in te vullen met wat jij nodig hebt.

Tijdens het eerste consult maak je kennis met Nita en wordt er onderzocht welke vragen, zorgen, twijfels er zijn en wat jullie achtergronden zijn. De zwangerschap en het kindje wat komen gaat zijn met allerlei draadjes verbonden aan jullie achtergrond. Nita kijkt naar de zwangerschap en kindje wat komen gaat als onderdeel van jullie systeem.

Wil je eerst een korte (gratis) kennismaking om te kijken of er een klik is? Vul het contactformulier in en Nita neemt op korte termijn contact met je op.

Soms ontstaat de wens/behoefte om Nita als doula bij de bevalling te hebben. Een doula is een ervaren en kundige vrouw die ondersteuning biedt tijdens de bevalling. Nita is dan niet verantwoordelijk voor de bevalling, maar ondersteunt jou waar nodig. Als je dit wenst kunnen we kijken of dit een onderdeel van de coaching kan zijn.

Nita zet regelmatig mindfullness, meditatie en de bodyscan in om jou te helpen observeren en luisteren naar wat je lichaam en geest aangeven.